144 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “FEBRİL KONVÜLSİYON KORKALIM MI? NASIL YAKLAŞALIM?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

144 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “FEBRİL KONVÜLSİYON KORKALIM MI? NASIL YAKLAŞALIM?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

144 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN;
44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"FEBRİL KONVÜLSİYON KORKALIM MI? NASIL YAKLAŞALIM?"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ortak canlı yayınlanan "Febril Konvülsiyon Korkalım mı? Nasıl Yaklaşalım?" Canlı Konferansı Prof. Dr. Hasan TEZER'in moderatörlüğünde Prof. Dr. Ayşe SERDAROĞLU'nun sunumuyla 22 Mayıs 2018 Salı günü gerçekleştirildi.

144 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; 44 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Hasan TEZER ve Prof. Dr. Ayşe SERDAROĞLU'nun katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve sorularıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Şenay SAVAŞ ERDEVE
Sayın Ayşe hocama içeriği güzel sunumu için, Hasan hocama da güzel moderatörlüğü için teşekkür ederim. Çok faydalı, interaktif bir oturumdu. Saygı ve selamlarımla.

*Dilvin ALİBEYGİL
Bu güzel sunum için sayın hocalarıma ve tüm emeği geçenlere çok teşekkürler.

*Sema KÖKSAL
Sayın hocam bilgilendirmeleriniz için teşekkürler...

*Nevin KURT
Çok faydalı bir sunum, teşekkürler.

*Yusuf Kenan ÖZKAN
Kıymetli hocalarımıza teşekkür ederiz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans