PROF. DR. S. SABRİ USLU TARAFINDAN MASTER DİSEKSİYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN “ENDOSKOPİK SİNÜS CERRAHİSİ KADAVRA DİSEKSİYON KURSU” CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI KBB DÜNYASI, ONLINE TV’YE EKLENDİ…

PROF. DR. S. SABRİ USLU TARAFINDAN MASTER DİSEKSİYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN “ENDOSKOPİK SİNÜS CERRAHİSİ KADAVRA DİSEKSİYON KURSU” CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI KBB DÜNYASI, ONLINE TV’YE EKLENDİ…

104 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
22 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
PROF. DR. S. SABRİ USLU TARAFINDAN
MASTER DİSEKSİYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN
"ENDOSKOPİK SİNÜS CERRAHİSİ KADAVRA DİSEKSİYON KURSU"
CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV'YE EKLENDİ...

5 Mayıs 2018 tarihinde TOBB ETÜ Morfoloji Laboratuvarı'nda gerçekleştirilen "Temel-İleri Endoskopik Sinüs ve Kafa Kaidesi Cerrahisi Taze Donmuş Kadavra Diseksiyon Eğitim Programı" içerisinde Prof. Dr. S. Sabri USLU tarafından master diseksiyonu gerçekleştirilen "ENDOSKOPİK SİNÜS CERRAHİSİ KADAVRA DİSEKSİYON KURSU" 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'nda canlı olarak yayınlandı.

104 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 22 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ yayın Prof. Dr. S. Sabri USLU'nun laboratuvarda bulunan katılımcılardan ve www.kbbdunyasi.org üzerinden kursu canlı olarak izleyen katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu kursun profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Canlı Yayına katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Yayın esnasında ve sonrasında Ortak Panoda yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Serkan ÇORAKÇI
Hafta sonu vaktinizi bize ayırdığınız için ve bu eğitim için emeği geçen herkese teşekkürler...

*Serdar SAĞSÖZLÜ
Çok teşekkürler, oldukça faydalı bir eğitim oldu.

*Medine KARA
Hocam çok teşekkürler. Elinize sağlık.

*Murat BINAR
Elinize sağlık hocam.

*Ahmedcihad DORUK
Hocam emeğiniz için teşekkürler.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans