“ÖKSÜRÜK TEDAVİSİNDE SIRADIŞI BİR ETKİ MEKANİZMASI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“ÖKSÜRÜK TEDAVİSİNDE SIRADIŞI BİR ETKİ MEKANİZMASI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
249 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN;
14 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"ÖKSÜRÜK TEDAVİSİNDE SIRADIŞI BİR ETKİ MEKANİZMASI"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan ve Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ortak canlı yayınlanan "Öksürük Tedavisinde Sıradışı Bir Etki Mekanizması" Canlı Konferansı Prof. Dr. Çağlar ÇUHADAROĞLU ve Prof. Dr. Kemal UYGUR'un sunumlarıyla 19 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 249 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; 14 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Çağlar ÇUHADAROĞLU ve Prof. Dr. Kemal UYGUR'un katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.kbbdunyasi.org aracılığıyla "KBB DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "KBB DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve sorularıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Metin ÇELİKİZ
İyi yayınlar görüntü ve ses süper. Zonguldaktan selamlar.

*Yusuf Taha GÜLLÜ
Hocam sunumlar için teşekkür ederiz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans