“EĞLENCELİ İSTATİSTİK SOHBETLERİ: MUSTAFA ŞENOCAK HOCA DİYOR Kİ :)” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“EĞLENCELİ İSTATİSTİK SOHBETLERİ: MUSTAFA ŞENOCAK HOCA DİYOR Kİ :)” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

150 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
CHAT EKRANINDAN 48 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"EĞLENCELİ İSTATİSTİK SOHBETLERİ: MUSTAFA ŞENOCAK HOCA DİYOR Kİ :)"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

ANKARA'daki Bilimsel Bilişim Merkez Stüdyolarından yönetilen Prof. Dr. Benan MÜSELLİM'in İSTANBUL'dan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasından bağlanarak modere ettiği Prof. Dr. Mustafa ŞENOCAK'ın da İSTANBUL'daki evinden bağlanarak sunumunu gerçekleştirdiği "EĞLENCELİ İSTATİSTİK SOHBETLERİ: MUSTAFA ŞENOCAK HOCA DİYOR Kİ :)" Canlı Konferansı 6 Eylül 2018, Perşembe günü gerçekleştirildi.

Bilimsel Bilişim CANLI KONSEY MODÜLÜ üzerinden gerçekleşen Canlı Konferans Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ve Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den ORTAK CANLI YAYINLANDI.

150 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve CHAT EKRANINDAN 48 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Benan MÜSELLİM ve Prof. Dr. Mustafa ŞENOCAK'ın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde TORAKSIM, İNFEKSİYON DÜNYASI, PEDİATRİ DÜNYASI, KBB DÜNYASI ve ROMATOLOJİM "ONLINE TV/WEB TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında Ortak Panolardan yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Şermin BÖREKÇİ
Benan hocamız başta olmak üzere Mustafa hocamıza ve tüm emeği geçenlere profesyonel canlı yayın yönetimi ve paylaşımları için çok teşekkür ederim. Ses ve görüntü kalitesi süper... Saygılarımla.

*Metin ÇELİKİZ
Zonguldaktan selamlar. Görüntü ve ses harika.

*Safiye Özkan SARILI
Merhaba hocalarım, Mustafa hocamın derslerini özlemiştik.

*Hasan BAYRAM
Çok teşekkür ederiz. Ağzınıza sağlık.

*Gülbüz SEZGİN
Gayet önemli bir konu. Bilginize ve emeğinize sağlık.

*Cüneyt SALTÜRK
Harika sunum. Ellerinize sağlık.

*Sibel ÖZKURT
Çok teşekkür ederim, tekrarını beklerim.

*Mehmet UHRİ
Doyurucu ve ilgi çekici oturum için teşekkürler.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans