189 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 55 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “SAĞLIKTA ŞİDDET” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

189 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 55 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ, “SAĞLIKTA ŞİDDET” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

189 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
55 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ,
"SAĞLIKTA ŞİDDET" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
KBB DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

ANKARA'daki Bilimsel Bilişim Stüdyolarından Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU'nun modere ettiği, Prof. Dr. M. Raşit TÜKEL'in ise İSTANBUL'dan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ndeki odasından bağlanarak sunumunu gerçekleştirdiği "SAĞLIKTA ŞİDDET" Canlı Konferansı 10 Temmuz 2018 Salı günü gerçekleştirildi.

Bilimsel Bilişim CANLI KONSEY MODÜLÜ üzerinden gerçekleşen Canlı Konferans Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TORAKSIM (www.toraksim.org)'dan, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org)'ndan ve Romatoloji Bilimsel ve Sosyal Platformu olan ROMATOLOJİM (www.romatolojim.org)'den ORTAK CANLI YAYINLANDI.

189 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 55 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. A. Fuat KALYONCU ve Prof. Dr. M. Raşit TÜKEL'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde TORAKSIM, İNFEKSİYON DÜNYASI, PEDİATRİ DÜNYASI, KBB DÜNYASI ve ROMATOLOJİM Platformlarının "ONLINE TV/WEB TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında katılımcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Uluğ Bey HAYRİ
Güzel Trakya ve Tekirdağ'dan herkese selamlar ve değerli hocalarıma iyi yayınlar.

*Ayhan VAROL
Antalya'dan selamlar... İyi yayınlar. Her iki saygıdeğer hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

*Mehmet AKARCA
Yayın için teşekkürler, Muğla'dan selam ve saygılarımla.

*Osman Nuri HATİPOĞLU
Başarılar diliyorum. Asistanlarımızla birlikte takip ediyoruz.

*Mahmut ORTAKAYA
Sayın hocam Raşit TÜKEL'e sunumundan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım.

*Hayati BİLGİÇ
Fuat hocam; tablet bir sunum ve görüşme oldu. Ağzınıza sağlık.

*Göksel ALTINIŞIK ERGUR
Çok teşekkürler... Üzerinde düşünmek ve gündemde tutmak için çok yararlı oldu.

*Hasan BAYRAM
Çok teşekkür ederiz, çok keyifli idi.

*Benan MÜSELLİM
Her iki hocamıza da çok teşekkür ederiz.

*Tuğba SERTTAŞ
Ağzınıza sağlık hocam çok teşekkür ederiz saygılar...

*Yavuz HAVLUCU
Her iki hocamıza bu güzel sunum için teşekkür ederiz.

www.kbbdunyasi.org


 Üye
 Video
 Canlı Konferans